mandag 21. april 2008

Shabby chic-verdenInteriør er noe som opptar meg, og hadde jeg hatt tid og råd til å realisere alt...

Men, med litt kreativitet og gode ideer snappet opp litt her og der, kjem man langt.

Jeg elsker å bla i interiørmagasiner, lete på nett, kikke på blogger osv. Og har oppdaget en hel herlig verden der ute, derfor havnet jeg i blogg verdenen selv også. Alt innenfor shabby chic, vintage, fransk landstil osv er mine favoritter. Jeg er så glad i de lyse, lette fargetonene, ispedd med noen fargeklatter alt etter humør og årstid. En av tante jentene mine lo godt av meg, da jeg med stor entusiasme kunne fortelle at jeg hadde funnet en skatt på nettbutikken til Anniche (annasrom.no). Det var den vakreste dorull holderen jeg hadde sett:) Jeg var overlykkelig over mitt fantastiske funn, som jeg for å nevne det hadde letet etter i nesten to år. Jeg skjønner at det kan virke helt surrealistisk for en vanlig dødelig...men for en som er hekta...! Og den tok seg helt nydelig ut på badet vårt.

En annen ting som har blitt en del av mitt interiør, er mange store fat med div.lys, vaser, blomster osv. på. Jeg har dem overalt, og bruker dem flittig i alle sammenhenger. Noe har jeg kjøpt i dyre dommer, andre ting har jeg arvet, og det morsomste av alt er når jeg finner noe på bruktbutikker og loppemarkeder.
Så her får dere en liten titt av mine små skatte...

5 kommentarer:

Oleiv Lene sa...

Heisann!
Det var jammen det meg en knallfin dorullholder! Hmm, må ta meg en tur innom for å se nærmere på den. Planlegger jo litt bad her også, men tør ikke si noe særlig høyt ennå før til høsten, vi har jo mer enn nok å gjøre ute, og kan ikke "belaste" Magne med flere ideer nå...:o)
Du får ha en fiiin kveld! Det er så kjekt at du også er i bloggverden;o)

christinasinteriør sa...

Hei! Koselig da at det er flere nordmøringer her!! Velkommen innom. Koselig blogg du har!!
ha en flott kveld!

havtussa sa...

Heia
Måtte melde meg inn før eg fekk legge inn kommentar, hehe.
Fabelaktig blogg!!! Eg er utruleg imponert. Her skal eg lese og kose meg :-)
Kanhende lærer eg til og med litt om interiør, det hadde vore supert!
Synes du er megaflink.
Stor klem frå Evy-Ann

Sigrunn sa...

Kjempefin blogg Kari !!!
Fann dæ bære sånn tefeldi sjø.

Sigrunn sa...

Hei igjen. Måtta bære sei frå om at æ har to blogga. Den andre e butikkbloggen min. Der har æ lagt alt æ har laga som e t salgs. Du finn linken på bloggen. :)