søndag 13. april 2008Som nevnt i profilen min, er drill jentene våre en av "hjerte barna" mine. Da Anne Kathrine begynte som driller i korpset, ble jeg hel-frelst. Og som drill kontakt synes jeg det er ekstra morsomt å få være med å følge opp jentene. Som dere ser her er vi litt over gjennomsnittet ivrige mødre... Her er jeg sammen med mine gode venner, og drill-mammaer, Hilde og Mette. Bildet ble tatt da smøla jentene var med og konkurrerte i Midtnorsk drillmesterskap på Averøya 1 mars. Smølas junior og senior vant sin klasse, og 2års aspirantene vant på sjarmen med sin supre oppvisnings dans. Kjempe morsomt!

I dag er det en nydelig vår dag, og korpset skal ha Vår basar her på Hopen. Jeg gleder meg, for det er virkelig vår følelse å høre korpset i deilig april-vær, og se på de flinke drill jentene våre, som jeg er så kjempestolt av.

1 kommentar:

Oleiv Lene sa...

Jippiii Kari!!!
Endelig er du her;o)
Ja dette er morsomt, selv om det tar litt tid...Men det er bare å øve seg og se hvordan andre har gjort det.
Skjønner det er spennende med drilljentene, var jo morsomt å være med i korps og sånnt når vi vokste opp også:) Og det var veldig greit at mamma alltid skjønnte hva vi snakket om når det var noe, for hun var jo alltid med og stillte opp på alt (att hun orket!). Du får bare stå på i bloggverden, spør eller ring hvis det er noe, er jo stort sett hjemme...
Stor klem