onsdag 30. april 2008

Små gull korn i hverdagen:)En vanlig hektisk hverdag byr på litt av hvert når man har små barn. Alle i samme situasjon nikker nok bekreftende:)

I vår familie er det Ellen Annie på snart 3 år, som er det store muntrasjonsrådet...Når man er så liten, er verden full av store oppdagelser, hemmeligheter og fantastisk spennende ting, som bare venter på å bli utforsket.

To av guttene i barnehagen skulle bli storebrødre, så samtaleemnet om babyer har vært stort. Lille vennen vår er nok noe misunnelig på de to heldige i barnehagen, for de fikk en baby hver!Situasjonen her i heimen en vanlig Tirsdag kveld var hektisk. Jan var hjemme alene, for jeg var på kurs. Stellet på badet tar evigheter, begge jentene skal gjøre alt mulig annet enn hva far sier...For ikke å snakke om kveldsmaten...rene kaoset. Jan småkjefter og smeller. Mumler for seg selv og er i det hele tatt veldig oppgitt. Han hufser rundt og er temmelig småstressa. Etter en "utblåsning" ved spisebordet kikker Ellen Annie på skakke opp på pappa`n sin, måler han opp og ned med blikket, og sier: "-pappa, har du baby i magen din?"

Hele den stressa kvelden er glemt på et blunk, blåst bort med hjelp av et lite gullkorn.

3 kommentarer:

Oleiv Lene sa...

Ja de barna;o)De kan til tider drive en til vanvidd, men så plutselig, med et lite smil eller kommentar så glemmer man alt, og man sitter tilbake med spørsmålet hvorfor er jeg irritert og amper når jeg er så heldig å ha værdens hærligste unger!
Nok en gang baker vi boller her i huset, og denne gangen blir det noen "båttbåller" også. JE fannt en sandform som egnet seg til å strappa massse deig i.
Er det et bilde du har malt som ligger som toppbanner på bloggen din?
Du og dine får ha en superduper langhelg!
klem

Oleiv Lene sa...

heisann!
har du ikke redigeringsprogramm i bildeprogrammet da? der kan du beskjære (crop) bildet, samt forminske det (min banner er 400x800). Nei det er ikke alltid like lett å få det til slik man hadde tenkt... Jeg synes bildet så spennende ut jeg;o)
klem

Havtussa sa...

Hehe ....
Kjempeartig innlegg, eg humra litt for meg sjølv, og tenkte at, jamment er det bra at andre også får alderstillegg på magen ... mitt problem er at eg ikkje kan avkrefte slike kommentarar med eit mandig blikk ....