fredag 20. juni 2008

Raske menn- rasende morsomme!

Ta en titt på denne YouTube-linken, og kos dere gløgg ihjel med disse 3.
Jeg er STOR "Raske menn" fan! Ler så jeg hikker innimellom av disse fantastiske komikerne.
Såg dem live i Kr.sund i mars, og lo så jeg kjente muskler jeg ikke visste jeg hadde.
Så med disse snuttene, ha en latterlig fredag.

3 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Har jeg vert på besøk her før?
Og i så fall, hvorfor har ingen tipset meg?????

Jeg ler rett og slett så jeg hikster! Takk så mye for din vittige penn som går rett hjem hos meg. Innlegget under her er noe av det herligste jeg har lest på lenge. Det er slik det er!

Og du, ryddige hjem er som regel så himla ryddig fordi de vet du kommer. Kom her på en tirsdags ettermiddag midt mellom middag og sengetid uanmeldt. Og for å være sikker bør det være en gråværs dag slik at vi har vert inne hele dagen og mor har blitt inmobil av værsjuken. Oh, my gådd! Ta med deg snøskuffe om du har tenkt å komme deg fra gangen til stua. :-D

Raske menn er ufattelig morsom. Jeg er bestandig hun som ler pinlig lenge og komme rut med null sminke igjen etter slike show. Skal noen ymte frempå om bytur etterpå da må jeg hjem å dusje etterpå. Ha, ha!
Det er deilig å være lettmoret!

Egentlig har jeg ikke tid til å sitte her med laptoppen på fanget og bena opp for jeg bør skufle unna litt ymse som ikke ligger i nærheten av der det skal. Som klær på kjøkkenbordet, smuler under rompa mi og moppen i sofaen... Kreativ ett åring her i huset.

Jeg linker deg om det er greit, for jeg må tilbake her!

kari - carpe diem sa...

så koselig! artig at du fant siden min verdt å besøke igjen. og link meg gjerne, jeg har allerede linket deg...for jeg synes du har så koselig og lekker blogg.
klem fra kari.

Ida sa...

Oi! Tusen takk for kommentar. Joda, holder på å pusle med ei bok, men i ei lykkelig ungdomstid er vel ikke det du vil aller mest høyest på prioriteringslisten? Sommer, ferie og venner som står i sentrum, iallefall nå.

Ha en fin dag :)