mandag 23. juni 2008

Vi spiller på lag med værgudene

Så var det endelig duket for Ellen Annie`s barnebursdagsfest.

Jeg vet ikke helt hva vi har gjort i det siste, men noe riktig må det ha vært, for aksjene våre hos værgudene slo i allefall til -igjen.
Så 3åringen fikk også ønsket sitt om en ute-bursdag oppfylt. (og forsåvidt også mor, som hadde mareritt om 12 treåringer fulle av E-stoff...innendørs...)
Været viste seg fra sin beste side i går morres, og jeg gikk igang med å pynte.
Samme prinsipp som i AK sin bursdag, men denne gangen holdt vi oss på verandaen."Å, så fint!" sa 3åringen, og da var mor fornøyd.Strålende sol, muffins, kaker, pyntede småttiser, gaver og brus.Hva mer kan hjertet begjære for en som er akkurat fylt 3 år, og som kun opplever at verden smiler med henne:)
Så deilig ubekymret og uskyldig lykkelig.
Livet må være å være 3år, omgitt av alle hun er glad i, pyntet i sin fineste kjole...

5 kommentarer:

Anonym sa...

hei Kari
Så kjekt og høre at selskapet gikk bra da, men siden du har slike kontakter, kan du ikke prøve deg litt oftere........ Vi har ferie fra i dag skjønner du, kunne godt ha tenkt meg litt mindre regn og ett gløtt av sol kanskje.Hyggelig og lese bloggen din, du skriver så godt at det er lett og leve seg inn i dine skildringer. Den som har barn selv kjenner seg igjen i mange situasjoner. Ha en fortsatt god sommer....den kommer vel.
Hilsen Turid på vestsiden

Hilde`s bloggverden sa...

Så heldig dokker e da, men du , hadde du glemt at det er st,hans i dag ???? Skulle vært litt finvær no å sjø :)

Mari sa...

så herlig at hun fikk fint vær på bursdagen sin da:-) her er det liten sjangs for det i bursdager ja.., og den dealen du har med han der oppe, var den for lang tid framover???????? vil ha sol sol sol..., hoppet glatt over st.hans feiring vi ja i regnværet, og innviterte oss selv til naboen på pizza:-)
ha en forsatt flott mandag..

Anonym sa...

Stor klem til Ellen Annie. Hils og si at i morgen blir pakke fra "Jorunn".


Aud J

hvorfor ikke... sa...

Åh, så deilig å høre! Du skriver det så flott!